Centrale Termice VIESSMANN PDF Imprimare
Scris de Administrator   
Luni, 27 August 2012 12:07

Grupul Viessmann, cu 6700 de angajati, este unul dintre principalii producatori de echipamente de incalzire la nivel mondial si detine cea mai bine vanduta marca de cazane de pardoseala din Europa. La ora actuala compania are 107 reprezentante si birouri comerciale in 33 de tari din Europa, Asia si America de Nord.
Pretutindeni in lume, numele Viessmann inseamna experienta si inovatie. Multe din inventiile Viessmann si-au pus amprenta asupra evolutiei intregului domeniu al tehnologiilor de incalzire. Inovatiile cercetatorilor de la Viessmann – cum ar fi arzatorul radiant pe combustibil gazos Matrix, cu functionare extrem de saraca in emisii poluante, suprafetele de transfer termic Inox-Radial si Inox-Cossal pentru intensificarea condensarii vaporilor si preluarea eficienta a caldurii continuta in acestia – marcheaza momente de referinta in tehnica de incalzire.
A fost perfectionata o tehnica modulara, orientata dupa principiul utilizarii unui sasiu comun, caruia i se adauga restul modulelor functionale, care dau in final diferite variante de produse. Astfel, se obtine un grad avansat de interschimbabilitate a componentelor, precum si posibilitatea de a efectua montajul in etape.
Sistemele Viessmann stabilesc noi standarde in domeniul incalzirii. Impreuna cu experti din institutii stiintifice, inginerii concep sistemele de incalzire ale viitorului, incepand cu cazanele cu emisii foarte reduse de noxe, continuand cu utilizarea eficienta a surselor regenerabile de energie, si pana la sistemele complet automatizate, controlate prin Internet sau WAP.
Viessmann are in prezent o pozitie solida pe piata sistemelor de incalzire din Romania, fiind recunoscut la ora actuala ca producator de elita in aceasta bransa. Reprezentanta din Romania isi propune ca obiectiv familiarizarea clientilor autohtoni cu confortul termic pe care il ofera tehnologia produselor Viessmann. Prin orientarea permanenta catre inovatie si imbunatatirea performantelor, Viessmann isi asuma, si in Romania, rolul de deschizator de drumuri in tehnica de incalzire.
Colaborarea stransa cu distribuitorii, instalatorii, inginerii si arhitectii este la fel de importanta ca si produsele noastre. Academia Viessmann din Germania si cea din Romania reprezinta locul ideal pentru pregatirea profesionala a specialistilor in domeniul incalzirii. Gama noilor centralelor termice murale pe combustibil gazos reprezinta o dezvoltare consecventa a tehnologiilor deja consacrate, integrate complet in tehnica de sistem Vitotec. Noile centrale termice murale conving prin multiplele inovatii, ce usureaza montajul, deservirea, intretinerea si utilizarea, fiind economice si ecologice. Noul program de centrale termice murale reprezinta o oferta impecabila, care convinge prin calitate si eficienta.
Noile centrale termice Vitopend reprezinta o solutie economica pentru incalzire si prepararea apei calde menajere in locuinte individuale sau multifamiliale. Noile centrale termice in condensatie Vitodens ofera tehnica de varf. Acestea includ cele mai noi inventii ale uzinelor Viessmann, ceea ce permite atingerea unei eficiente energetice ridicate. Gama variata de puteri, precum si posibilitatea legarii in cascada a pana la patru centrale termice asigura o gama diversa de aplicatii: cladiri de locuinte, constructii publice sau spatii de productie.
Designul centralelor termice murale este o expresie a tehnicii, formei si functionalitatii ce reprezinta marca Viessmann, din punct de vedere al calitatii, duratei de viata si confortului. Noile centrale termice murale sunt produse ale programului Vitotec, care a primit deja 38 de distinctii pentru design. Ultima distinctie pentru centrale termice murale – „reddot award 2004” – reprezinta o noua confirmare a unui design deosebit.
Sistemele de automatizare disponibile in mai multe variante asigura reglarea temperaturii in functie de temperatura ambianta sau de cea exterioara. Ele optimizeaza automat parametrii instalatiei de incalzire in functie de preferintele utilizatorului, prin simpla apasare a unui buton.
Diferitele functii ale automatizarilor centralelor termice murale pot fi comandate din orice loc pe baza celor mai moderne infrastructuri de comunicatie (unde radio, telefon sau Internet). Sunt de asemenea disponibile softuri si sisteme de reglare care asigura un confort sporit pentru supravegherea de la distanta a instalatiei de incalzire sau incalzirea individuala a fiecarei incaperi din locuinta.

Ultima actualizare în Luni, 27 August 2012 19:19